<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2460258604034491&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Skip to content

ProfiDental ingrediënten

De hoogwaardige, speciaal vervaardigde gel is op kwaliteit getest en wij zijn transparant over de gebruikte ingrediënten. Als onze klant ben je dus altijd verzekerd van een veilig product zonder bijwerkingen.

 

ProfiDental certificering

Onze partners zijn gecertificeerd om de behandeling met ProfiDental uit te voeren.

De gel is ontwikkeld door tandartsen en laboranten. Het wordt gebruikt in combinatie met een LED-Lamp (deze lamp is voorzien van warmtefilters waardoor er geen necrose (afsterven) van de tandpulpa plaats vindt).

De gel dringt de kristalvormige structuur van het glazuur binnen en bindt zich aan de verkleuringen, oxideert en valt vervolgens uiteen in water H2O en zuurstof O2. De Gel bevat 0,1 carbamideperoxide wat precies het gewenste effect tot stand brengt. Met de behandeling haal je de natuurlijke tandkleur weer naar boven.

Krijg de originele kleur terug

De consumptie van kleurstof houdende voedingsmiddelen heeft invloed op de terugloop van het resultaat na het bleken. Dit proces kun je vertragen door na het bleken onze schuim te gebruiken die speciaal daarvoor ontwikkeld is. Gebruik deze schuim s ’avonds na het tanden poetsen. Breng een klein beetje schuim op de droge (elektrische) tandenborstel en poets gedurende 2 minuten. Daarna de mond 1 x uitspoelen.

  • Zonder peroxide
  • Geen bijwerkingen
  • Bevat geen schuurmiddel
  • 100% veilig voor het tandglazuur

Wil jij ook wittere tanden?

tanden-bleken-new

Veilig en betrouwbaar