<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2460258604034491&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Opleiding tandcosmeticus bestaande uit tanden bleken en polijsten combideal voor € 295,- excl BTW

ProfiLach 
opleiding tandcosmeticus


(gratis bij afname van een starterspakket)
 


Volg de professionele cursus tanden bleken. Wij werken met hoogwaardige, speciaal vervaardigde gel zonder waterstofperoxide. Hiermee kun jij zelf tanden bleken na het volgen van deze cursus.

De cursus bestaat uit 2 dagdelen:

Deel 1 tanden bleken

Onze producten zijn ontwikkeld door tandartsen en laboranten.
Het wordt gebruikt in combinatie met een LED-Lamp (deze lamp is voorzien van warmtefilters waardoor er geen necrose (afsterven) van de tandpulpa plaats vindt). Deze methode biedt een snelle, makkelijke en voor de klant betaalbare behandeling.

Locatie cursus tandcosmeticus

Meer informatie 

Deel 2 tanden polijsten

Door de tanden te polijsten verdubbelt het resultaat van de bleekbehandeling. Tanden bleken is de meest trendy en winstgevende behandeling binnen de schoonheidsbranche.

Wil jij de winst van de salon vergroten of graag nieuwe vaardigheden leren? Binnen 1 dag heb je de cursus tandcosmeticus afgerond.

ProfiLach is het tandenbleek systeem zonder waterstofperoxide voor de schoonheidsbranche. Het is de professionele versie van onze ProfiDental tandenbleek systeem die door diverse tandartsen en mondhygiensten in Nederland wordt gebruikt.

Meer informatie

ProfiLach 
certificering


Na het volgen van deze opleiding ben jij officieel gecertificeerd voor het cosmetisch tanden bleken.

Certificaat

 

 

 

Wil jij ook in 1 dag tandcosmeticusworden?

Schrijf je nu in!